IZAZOV – 21 korak ka sebi

Sistem za (vraćanje u) sklad sa sobom

Izazivam vam na jedan poseban program vraćanja sebi, sa kojim ćemo zajedno za 21 dan reprogramirati stare kodove i pokrenuti nove! Samo 3 nedelje, i sadrži 21 korak ka sebi. Fokusiran je na strategije rada na sebi i brige o sebi. Briga o sebi takođe znači hrabrost, samootkrivanje, samoosnaživanje i samokontrola.
Ovaj put nije reč o treninzima, već o drugačijem, mentalnom radu na sebi. 👉 Sistem koji omogućava da upoznaš i otkriješ sebe, omogućava da unaprediš sebe ili dovedeš do onoga što želiš da budeš ili da radiš. 💫

Početak: 05.12.
Prijave: preko sajta
Poslednja CENA sa popustom 4440 rsd, od Nove godine redovna cena

Šta te očekuje?
– Zabavni, jednostavni i mnooogo moćni dnevni zadaci koji će ti pomoći da više nikad ne skreneš sa pravog puta, da otkriješ šta je to što te u tome sprečava i kako da trajno promeniš.
– Jedan mail dnevno sa opisanim zadatkom za taj dan. Pročitaj detaljno, barem dva puta, ceo mail. Primetištazaista treba da da naučiš i uradiš u tom danu, i onda primeni.
– Neki zadaci (ne svi) će sadržati i pisanje, metode rada na sebi koje se koriste u PEAT-u, meditaciju, tehnike rada sa emocijama i uverenjima. Promenu svoje priče i dozvoljavanja najbolje verzije sebe. Mail možeš pročitati koliko god puta poželiš u toku dana, pogotovo ako ti znači da te podseti na suštinu i da lakše uradiš i sam zadatak. Kad uradiš zadatak, šalješ mi potvrdu.

– Jedna radionica sa mnom, u trajanju od sat vremena

Grupa -nerovatno je korisno za ovakav rad imati i grupu ljudi koja te podržava. Nije obavezno, ali je moja lična preporuka, jer ne mogu dovoljno da naglasim koliko je važno da sada imate jake ljude oko sebe koji susvesni procesa rasta. I čiji rast i reči, mogu biti značajan i za vaš rast. Bili u grupi ili ne, NA RASPOLAGANJU SAM VAM SVIMA! Radim sa vama, navijam za vas i pomažem vam na vašem putu.

Ako želiš izaći iz zone komfora, probudiš disciplinu i hrabrost, želiš da ulažeš u sebe, ovaj program nemoj propustiti! Pridruži se, hajde da za 21 DAN otkrijemo koliko smo neverovatni, hrabri i slobodni. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *