FULL BODY

(3 recenzije korisnika)

$27.00 every 4 weeks

Full Body je funkcionalni trening za celo telo, koji će povećati tvoju snagu, koordinaciju i izdržljivost – program koji je iz svih sportova uzeo ono najefikasnije i složio u jedan koncept.
Program je namenjen vežbačima svih nivoa, a Srđana će ti pokazati kako da svaku vežbu prilagodiš sebi.

Vreme trajanja: 30-40 minuta

FULL BODY – Ponedeljak - Četvrtak
$27.00 every 4 weeks
FULL BODY – Sreda - Subota
$27.00 every 4 weeks
FULL BODY – Utorak - Petak
$27.00 every 4 weeks
Clear

Šifra proizvoda: fullbody Kategorija: Oznaka:

Full Body je trening za celo telo, koji će povećati tvoju snagu, koordinaciju i izdržljivost – program koji je iz svih sportova uzeo ono najefikasnije i složio u jedan koncept. Program je namenjen vežbačima svih nivoa, jer ćeš u toku svakog treninga moći izabrati lakšu, težu ili najtežu opciju. Svaki trening sadrži vođeno zagrevanje na početku treninga, kao i istezanje na kraju. Ponekad i malo plesa tokom vežbi, kao i zevanja dok traje istezanje, nemojte zameriti 🙂

Vežbe su jasno objašnjene, pokreti pravilno izvedeni, kao i ukazane najčešće greške, kako bi se one prevenirale. Bez brige, Srđana će ti pokazati kako da svaku vežbu pravilno olakšaš ili otežaš tj kako da svaku vežbu prilagodiš sebi.

Rekviziti koji su potrebni za trening nisu uvek isti, ali se najčešće koristite rekviziti koje imaš u svom domu: Strunjača za vežbanje, stolica, štap (od metle) i tegovi (naravno mogu biti i improvizovani)

Vreme trajanja: 30-40 minuta

 

_____________________
Treninzi su dostupni u izabranoj kombinaciji dana (ponedeljak-četvrtak, utorak-petak ili sreda-subota).
Na primer: ponedeljak i četvrtak. Tokom ponedeljka trening je dostupan 24h, u utorak i sredu nestaje, a u četvrtak se pojavljuje NOVI. Što znači da se treninzi nikad ne ponavljaju, a ti možeš vežbati u bilo koje doba dana. Na taj način nema odlaganja i izgovora, a ti stičeš zdravu i odgovornu naviku. Cena se odnosi na 2 treninga nedeljno tokom 4 nedelje.
Ukoliko odaberete 2 ili više programa, ostvaruješ POPUST i cena će automatski biti promenjena na Checkout stranici, Odnosi se na programe: Booty and Legs, Full Body, Mobility i Core.
Jedan program = $27 | dva programa = $33 | tri programa = $41 | sva 4 programa = $44.

 

 

Dodatne informacije

Dani

Ponedeljak – Četvrtak, Sreda – Subota, Utorak – Petak

3 recenzije za FULL BODY

  1. Tijana Simonovic

    Srđini treninzi su za mene otkriće! Isprobala sam sve programe ali Full body je definitivno najbolji trening koji sam radila u životu. Vežbe su sjajne same po sebi, ali Srđin pristup (bez forsiranja) je jedinstven i na suptilan način te “tera” da napreduješ i ne odustaneš. Mogu iskreno da kažem da je jedini trener koji je uspeo kod mene da uspostavi kontinuitet – što mi je uvek bila najteža stvar kad se radi o treninzima. Preporučujem svima da probaju jedan mesec i osete koliko više snage imaju nego pre početka treniranja 🙂

  2. Katarina Petrovic (potvrđen vlasnik)

    Full body je trening koji ce da vas podseti da imate pojedine misice za koje niste ni bili svesni da postoje. Razbudjuje i jaca celo telo, nije zahtevan, ne iziskuje nikakvu posebnu opremu vec samo posvecenost. Telo ce vas vrlo brzo iznenaditi novostecenom snagom i zeljom da sami sebi otezate vezbe, na sta vas Srdja ljubazno tokom svakog treninga podseti. Topla preporuka uz napomenu da nikako ne treba odustati jer uvek dobijete i lakse verzije vezbi ukoliko vam je jako tesko.

  3. Dana Gambiroza

    Prvi put treniram bez prekida, u kontinuitetu vec 6 meseci. Osecam i vidim promene na telu, u snazi i kondiciji, a iznenadjuje me sto razmisljam i o povecanju broja treninga. Cak imam potrebu da treniram vikendom sto nikada ranije nije bio slucaj 🙂

Dodaj recenziju
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Ukoliko kupujete/obnavljate više pretplata (više treninga), računaće vam se određeni popusti pre plaćanja.
Continue shopping
0