MOBILITY

(3 recenzije korisnika)

$27.00 every 4 weeks

Želiš bolju mobilnost i fleksibilnost tela? Fleksibilnost možemo jednostavno definisati kao sposobnost mišića da se raširi, produži ili isteže, dok mobilnost predstavlja pokretljivost – jedan širi pojam koji obuhvata i mišić i zglob.
Skilletic Mobility je kao melem koji će podmazati zglobove. Fokus je na izvođenju fluidnih i prirodnih pokreta.
Vreme trajanja: 20 – 30 minuta

MOBILITY – Ponedeljak - Četvrtak
$27.00 every 4 weeks
MOBILITY – Sreda - Subota
$27.00 every 4 weeks
MOBILITY – Utorak - Petak
$27.00 every 4 weeks
Clear

Šifra proizvoda: mobility Kategorija: Oznaka:

Želiš bolju mobilnost i fleksibilnost tela? Fleksibilnost možemo jednostavno definisati kao sposobnost mišića da se raširi, produži ili isteže, dok mobilnost predstavlja pokretljivost – jedan širi pojam koji obuhvata i mišić i zglob.
Skilletic Mobility je kao melem koji će podmazati zglobove. Fokus je na izvođenju fluidnih i prirodnih pokreta. Dobro razvijena mobilnost će ti omogući da pravilnije izvedeš pokrete, da telo bude stabilnije i znatno će smanjiti rizik od povreda.

Vreme trajanja: 20 – 30 minuta

 

_____________________
Treninzi su dostupni u izabranoj kombinaciji dana (ponedeljak-četvrtak, utorak-petak ili sreda-subota).
Na primer: ponedeljak i četvrtak. Tokom ponedeljka trening je dostupan 24h, u utorak i sredu nestaje, a u četvrtak se pojavljuje NOVI. Što znači da se treninzi nikad ne ponavljaju, a ti možeš vežbati u bilo koje doba dana. Na taj način nema odlaganja i izgovora, a ti stičeš zdravu i odgovornu naviku. Cena se odnosi na 2 treninga nedeljno tokom 4 nedelje.
Ukoliko odaberete 2 ili više programa, ostvaruješ POPUST i cena će automatski biti promenjena na Checkout stranici, Odnosi se na programe: Booty and Legs, Full Body, Mobility i Core.
Jedan program = $27 | dva programa = $33 | tri programa = $41 | sva 4 programa = $44.

 

 

Dodatne informacije

Dani

Ponedeljak – Četvrtak, Sreda – Subota, Utorak – Petak

3 recenzije za MOBILITY

  1. Jelena Stefanovic (potvrđen vlasnik)

    Trening , koji koji me prvi put bacio u očaj ( koliko su mi skraćeni mišići, od sedećeg posla ) , koliko nisam bila u stanju da ga uradim , a sa ove vremenske distance ( nakon samo par meseci ) trening koji najviše volim i posle koga se najbolje osećam.

  2. milis.prijic

    Trening koji je istovremeno opuštajući, ali i poprilično zahtevan. Fleksibilnost je svakako neophodna za sve što radimo u životu od vežbanja u teretani do svih svakodnevnih obaveza. U kombinaciji sa ostalim treninzima ili ako samo želite da radite na pokretljivosti je svakako pun pogodak.

  3. Katarina Petrovic (potvrđen vlasnik)

    Mobility je onaj spori trening nakon kojeg imas upalu par dana! Nisi ni svestan koliko si napet i u grču, niti koliko ti je zaista potreban, dok ne počneš da se istežeš i uvijaš. A onda shvatiš da ti je neophodan i da se sem upale mišića osećaš kao da lebdiš, a taj osećaj je savršen naročito posle radnog dana ali i idealan kao priprema za san jer nije naporan već lekovit i za mišiće i zglobove blagorodan. Velika preporuka!

Dodaj recenziju
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Ukoliko kupujete/obnavljate više pretplata (više treninga), računaće vam se određeni popusti pre plaćanja.
Continue shopping
0